Livsmod. Livsmening. Livskunskap.

Fler böcker från samma kategori

Herregud & Co

Royne Mercurio

2015, Spiralbunden

En bild om dagen / Ilustrerad almanacka för årets alla dagar. Herregud & co började som en blogg, tog steget över till Facebook 2013 (mer än 30000 följare) och finns numera också på Instagram. Den innehåller enkla tecknade ögonblicksbilder som sprider glädje, hopp och eftertanke. Royne Mercurio är bildintresserad trebarnspappa och kommunikatör i Svenska kyrkan i Linköpings domkyrkopastorat. Läs mer...

Det är dig jag har gett mitt hjärta

Anna Ekman

2015, Inbunden

150 dikter och andra texter om kärlek i en bok för dig som letar efter de allra vackraste orden. En rik källa att ösa ur för alla som vill låta sig påminnas om kärlekens förunderliga väsen och vägar.

En bok att ge som gåva till de nyförlovade, nygifta eller nykära. Eller till dem som vill fira olika årsdagar.
Läs mer...

En kram förlänger livet

Ray G. Strobel

2015, Inbunden

I den här presentboken samsas bilder på de charmiga pandorna i National Zoological Park i Washington DC med uppmuntrande ord om livets väsentligheter (du kan inte kittla dig själv), om vänskap (klia inte för att bli kliad tillbaka), om livsinriktning (hitta din egen bambu) och mycket mer.

Alla behöver vi lite pandaperspektiv på tillvaron.
Läs mer...

Jag tar bussen med de andra

Lisa RogakJulie Schwietert Collazo Påven Franciskus

2014, Inbunden

Han har utsetts till Årets person av ansedda magasinet Times, frontat omslaget på Rolling Stone Magazine - och otaliga är de artiklar som skrivits om honom under det senaste året. Påve Franciskus väcker hopp och har snabbt blivit en som världen ställer stora förväntningar på.

I denna bok har ett rikt antal citat samlats i bokstavsordning från Ambition till Ödmjukhet.
Läs mer...