Livsmod. Livsmening. Livskunskap.

Jenny Berggren

Jenny Berggren är sångerska, låtskrivare och föreläsare.

Hon började sin bana som sångerska tillsammans med sina syskon, och i början av 1990-talet bildade de tillsammans med Ulf Ekberg gruppen Ace of Base, som fick ett enormt internationellt genombrott och kom att bli en av Sveriges största musikexporter genom tiderna. Deras första skiva är väldens hittills mest sålda debutalbum med sina 23 miljoner exemplar och den toppade listorna i 16 länder.

Vinna hela världen är Jennys egen historia från åren med Ace of Base. Bandet står på topp, men Jenny kämpar med sin självbild. En natt bryter sig en tysk beundrarinna in i hennes sovrum och attackerar henne med kniv.

Hösten 2015 medverkar Jenny Berggen i TV4:s program Så mycket bättre och i samband med det ges hennes självbiografi ut i en nyutgåva.


Alla böcker från Jenny Berggren

Vinna hela världen

Jenny Berggren

2015, Pocket

Jenny Berggren, en gång medlem i den berömda gruppen Ace of Bace. I Vinna hela världen berättar hon för första gången om sin uppväxt och om framgångens pris. Läs mer...

Vinna hela världen

Jenny Berggren

2011, Pocket

I Vinna hela världen berättar Jenny Berggren för första gången på egen hand i bokform om sina år med den på 1990-talet internationellt enormt framgångsrika svenska popgruppen Ace of Base. Hon berättar också om framgångens baksida, hur hennes självförtroende sviktade och hur hon kämpade för att få vara sig själv medan karusellen snurrade Läs mer...