Livsmod. Livsmening. Livskunskap.

Välkommen till nya libris.se!

Som ni kanske ser har vi gjort om utseendet på vår webbplats! Jämfört med gamla libris.se, och librisforlag.se, är skillnaderna störst utseendemässigt, men innehållsmässigt är skillnaderna mindre. Vår förhoppning att du ska tycka vår nya webbplats är lättnavigerad och informativ!

Nya webbplatsen

Denna webbplats är till för dig som vill hålla dig uppdaterad på Libris utgivning.

Kanske letar du efter en särskild bok eller en viss Bibel? Kanske vill du veta vad som är på gång framöver? Kanske vill du läsa mer om våra författare eller så undrar du när och var Tomas Sjödin, Lars Björklund, Patricia Tudor-Sandahl eller någon av våra andra författare talar nästa gång? Sådan information kommer du att kunna hitta här, på ett enkelt och överskådligt sätt.

Köpinfo
Vill du köpa våra böcker så kan du fortfarande göra det via libris.se. Om du hittar en bok du gärna vill köpa så kommer du kunna göra det – där DU vill köpa den. Vi länkar dig nämligen till den webb-bokhandel du väljer! Gå in på en bok-sida så ser du hur enkelt det är!

Om du tidigare har beställt stora mängder böcker och är van att få mängdrabatt (tex om du jobbar i kyrka och församling och beställer konfirmandmaterial etc) så kommer du fortfarande att kunna få det hos de flesta av våra återförsäljare.

Bokklubben och Libris-tidningen – vad händer?
Du som tidigare varit medlem i Libris bokklubb vet att vi har ändrat formen för detta. I månadsskiftet aug/sep kommer alla som vill kunna vara med i en ny bokklubb! En av våra återförsäljare – Nya Musik – har tagit över, och kommer driva den och innehållet kommer i huvudsak vara böcker från Libris förlag. Du kommer, precis som tidigare, få en fysisk tidning i brevlådan fylld med diverse erbjudanden och bra information om vår utgivning. Du som väljer att vara med i denna bokklubb kommer, också precis som tidigare, få särskilt bra erbjudande på utvalda nyheter som skickas hem till brevlådan utan att du behöver göra något. Mycket kommer alltså bli sig likt igen efter sommaren!

Tidigare var vår egen bokklubb tätt kopplad till vår webbplats. Därför tog vi nu tillfället i akt och ”bytte kläder” även på webbplatsen.

Den förändring som vi gör med bokklubb och webbplats ger oss på Libris förlag ännu bättre förutsättningar att lägga allt vårt krut på vårt viktigaste uppdrag – att göra bra och relevanta böcker – som du sedan kan köpa var du vill!