Om Herregud & Co

“Ibland pratar jag med mig själv och sen skrattar vi tillsammans!”

Vi är många olika figurer som dyker upp i Herregud & Co:s bilder på Instagram och på Facebook. Det är hundratusentals människor som följer oss där och som får en ny bild i sitt flöde varje kväll.

Han som ritar oss kallar oss för ”äggögon”. Det är ju den där Royne Mercurio som bor och arbetar som kommunikatör i Linköping. Han är typ Sveriges mest okända influencer.

Men det gör honom inte så mycket. Han är faktiskt glad att det är vi som syns mest. Och det har han
helt rätt i…

Vi har funnits sen 2013. Vi såg inte riktigt ut så här från början. Det tog ett tag innan vi fick elva streck och äggögon. Vi var väldigt charmiga redan då, men om vi får säga det själva så har vi faktiskt
blivit snyggare med åren.
Hela tiden gör vi vårt bästa för att göra vardagen lite lättare genom att sprida glädje, hopp och lite  eftertanke till dig när du scrollar i ditt flöde.

Efter ett tag var det många som ville ha mer av oss och hösten 2015 släpptes den första bordskalendern som faktiskt sålde slut på en gång. Sedan dess kan man hitta oss på bland annat muggar, anteckningsböcker, kassar, grattiskort och brickor. Men framför allt är syftet att sprida glädje och livsmod och att göra världen lite varmare och lite vackrare…

Royne sitter och jobbar med Herregud och CO