Varukorg

Författarevent

NOVEMBER 2021


NOVEMBERMÖTE ”Från oväntat håll”, inspirerande undervisning och många givande, efterlängtade samtal
Fredag 19 november kl 17 – lördag 20 november kl 18, Gullbrannagården utanför Halmstad

Ibland kan det riktigt viktiga komma från ett oväntat håll. Kanske genom upptäckten av skörheten inom oss eller av en sårbarhet som oväntat drabbar. Eller när tystnaden försiktigt öppnar dörrar till nya världar och vidder. Den röda tråden det här dygnet är hoppet och generositeten – som ofta är närmare än vi tror. Och så musiken förstås, som säger mer än tusen ord!

Den här temakvällen vill befria oss från den förlamande pessimism som klimatkrisen kan föda och i stället nyfiket fokusera på de positiva lösningar som spirar i Sverige och runtom i världen. Och pandemin, vad har vi lärt oss av den?

Välkommen till ett Novembermöte laddat med inspirerande undervisning och många givande, efterlängtade samtal.

Medverkande är: Britta Hermansson, pastor och författare, Tomas Sjödin, pastor och författare, Per Arne Dahl, författare och biskop i Norska kyrkan, Ingemar Olsson, sångare, musiker och författare, Jonas Engström, kör- & kursledare och Emma Audas, präst vid Pilgrimscentrum i Vadstena.

Se hela inbjudan och utförligt program här >

Arrangör: Gullbrannagården och MJ Bok & Media i samarbete med Bilda, Dagen och Libris förlag

 

JANUARI 2022


VINTERMÖTE ”Från oväntat håll”, inspirerande undervisning och många givande, efterlängtade samtal
Fredag 28 januari kl 17 – lördag 29 januari kl 18, Åh Stiftsgård, Ljungskile

Ibland kan det riktigt viktiga komma från ett oväntat håll. Kanske genom upptäckten av skörheten inom oss eller av en tillit, som överraskar och bär oss genom livet. Eller när tystnaden försiktigt öppnar dörrar till nya världar och vidder. För att inte tala om sången och musiken som dörröppnare. Den röda tråden är den gudslängtan som vi ofta möter från både väntade och oväntade håll.

Under många år har Åh Stiftsgård arrangerat uppskattade Vintermöten. Det är ett tillfälle för dig som är ung, mitt i livet eller äldre – en ekumenisk mötesplats över generationsgränserna! Kursboken (som ingår i deltagaravgiften) är Britta Hermanssons nyutkomna bok Gud gömmer sig bakom en björk.

Välkommen till ett Vintermöte laddat med inspirerande undervisning och många givande, efterlängtade samtal. Allt kryddat med allvar, humor och värme.

Medverkande är: Britta Hermansson, pastor och författare, Tomas Sjödin, pastor och författare, Joel Halldorf, teolog, författare och krönikör bl a i Expressen, Michael Jeff Johnson, sångare, musiker och författare och Louise Sjölund, ny stiftsgårdspräst på Åh.

Se hela inbjudan och utförligt program här >

Arrangör: Åh Stiftsgård och MJ Bok & Media i samarbete med Göteborgs stift, Sensus, Västra Götalandsregionen och Libris förlag

Läs våra pressmeddelanden

price format

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Följ oss

Betala med

KlarnaMastercard VISA