Varukorg

Författarevent

MARS 2020Måndag 16 mars kl 18.30–20.30, Amhults kyrka, Torslanda

TEMAKVÄLL med Laila Dahl, Våra känslor – en GPS till självkännedom
Välkommen till en kväll med Laila Dahl, där hon i ord och ton – utifrån sin nya bok Dina känslor är inte i vägen – delar sina tankar om varför känslor är så viktiga. Och hur de påverkar våra liv och relationer. Hon ger oss redskap och hjälper oss att upptäcka hur känslor kan bli en tillgång i vår personliga mognad och i våra nära relationer.
Laila Dahl är par- och relationsterapeut, föreläsare, författare och artist. Hon har gett ut ett flertal album och böcker.
Avgift: 50 kr. Caféet öppet från kl 17.30 och i pausen bjuds det på frukt, godis och bokbord.
Se inbjudan här > Laila Dahl_Livsnära_200316

 

APRIL 2020Tisdag 28 april kl 13.30–17, Örkelljunga församlingshem

INSPIRATIONSDAG med Tomas Sjödin, Den som hittar sin plats tar ingen annans
Tänk om själva poängen med att vara människa är att hitta sin plats. Och tänk om detta också mer och mer skulle prägla våra församlingar. Hur hittar var och en sin plats där, snarare än: Hur ska vi hitta ideella medarbetare till vår verksamhet? Vad skulle hända om vi vågade det paradigmskiftet?
Den här eftermiddagen får du följa med Tomas Sjödin på en resa som både kan hjälpa dig att upptäcka ditt eget livs ”ja”. Och få mod att gå fast du inte vågar! Men han ger oss också glimtar från den resa som hans församling – Smyrnakyrkan i Göteborg – har gjort, och delar med sig av nycklar till att upptäcka människors gåvor för att det ideella engagemanget i församlingen ska kunna växa och blomma.
Tomas Sjödin är pastor, föreläsare och författar. Han har skrivit ett tiotal böcker och varit sommar- och vinterpratare i P1 vid ett flertal tillfällen.
Anmälan senast 14 april (bindande). Kurskostnad 100 kr.
Läs mer och anmäl dig här > www.sensus.se

Tisdag 28 april kl 18.30–20.45, Örkelljunga kyrka
FÖRFATTARKVÄLL med Tomas Sjödin, Lita på att det ljusnar
Utifrån sin nya bok berättar Tomas Sjödin denna kväll om sökandet efter ett bärande språk för tillvarons motsägelser. Som en röd tråd genom kvällen löper tron på att det kan växa en ljus framtid ur tunga år.
Tomas Sjödin är pastor, föreläsare och författar. Han har skrivit ett tiotal böcker och varit sommar- och vinterpratare i P1 vid ett flertal tillfällen.
Se inbjudan här > Tomas Sjödin_Lita på att det ljusnar_200428

Läs våra pressmeddelanden

Följ oss

Betala med

Klarna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev