Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Novembermöte på Gullbrannagården 2023

24 november 2023,17:00 - 25 november 2023,17:00

Nådens språk

Har det andliga språket gått förlorat i vår tid? Och har det lett till att vår förmåga att tala om tillvarons djupdimensioner – skönhet, nåd och förundran – ersatts av misstro och misströstan? Och vad gör den digitala revolutionen med oss? Är det så att ordens betydelse minskar, och kanske ännu allvarligare: Ordets betydelse?

Välkommen till ett Novembermöte där vi kan få hjälp att upptäcka den kärleksfulla nådens språk. Kanske ett tillfälle att bli helade från både ensamhet och misströstan, och bli bättre på att förmedla den gränslösa kärlekens verklighet till varandra. Och att finna ord som kan bli vänner, och vägvisare för ett helt liv.

Medverkande är: CHRISTOPHER JAMISON, benediktinermunk från England, känd genom BBC’s tv-program Klostret, LISELOTTE J ANDERSSON, pastor och författare, JOEL HALLDORF, kyrkohistoriker, författare och krönikör i Expressen m fl, BRITTA HERMANSSON, pastor
och författare, KALLE SPETZ, pastor och verksamhetsledare för arbetssökande, ROBERT ERIKSSON, musiker, pastor och författare och MALIN BOQVIST, musiker.

Kursboken – som ingår i deltagaravgiften – är Christopher Jamisons senaste bok Nådens språk, som utkommer i september. Novembermötet är ett tillfälle för dig som är ung, mitt i livet eller äldre – en mötesplats över generationsgränserna!

Deltagarantalet är begränsat, så först till kvarn…

Kurs- & matkostnad: 1.650 kr (inkl kursboken)

Logi: Önskas boende så finns det på Gullbrannagården för 450-850 kr/pers. Man kan även bo i egen husvagn på campingen till specialpris 200 kr/natt. Förläng gärna helgen och stanna kvar till söndagen, eller kom redan på torsdagen. Bra rabatter på extra övernattning!

Info & anmälan: från 1 aug till Gullbrannagården, tel 035-241 21 00 eller via en länk på www.gullbrannagarden.se

Program och mer information finns att ladda ner i en pdf-fil här »

Arr: Gullbrannagården och MJ Bok & Media i samarbete med Bilda & Libris förlag

Detaljer

Start:
24 november 2023,17:00
Slutar:
25 november 2023,17:00
Evenemang Kategori:

Plats

Gullbrannagården
Gullbrannagården
Eldsberga, 305 96 Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats